Rólunk

Az Ár-La Magyarország Kft. jogelődje 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy korábban szerzett építés-kivitelezési tapasztalatainkat egy családi vállalkozás keretében kamatoztathassuk.
Cégünk az elmúlt 25 év során folyamatos növekedésen, fejlődésen ment keresztül, így ma egy széles spektrumú építőipari vállalattal állunk Megrendelőink rendelkezésére.


Mindig fontosnak tartottuk a kiegyensúlyozott és fenntartható növekedést, így elsődlegesnek véljük a kivitelezési technológiák terén minél nagyobb függetlenséget elérni, melyet folyamatos beruházásokkal, géppark bővítéssel érünk el. Így ma már képesek vagyunk a részben az általunk kitermelt anyagokból aszfaltot gyártani, majd abból a teljes bedolgozói láncunk segítségével utat építeni.
A közművesítést, kiegészítő létesítményeket saját alkalmazásunkban álló kivitelező csapattal végezzük az elérhető legjobb technológiák alkalmazásával. A létesítmények élettartamának végén, azok elbontás után az újrahasznosítható anyagokat saját feldolgozás után újra beépítjük, az újra fel nem használhatókat saját hulladéklerakóban helyezzük el.

A kiváló szakmai gárda és az általuk meghonosított munkaszemlélet segítségével képesek vagyunk komplex szervezést és precíz megvalósítást valamint jelentős erőforrás és technológiaigényes feladatok megvalósítására. Társaságunk tevékenységének sikerességét többek között az erős pénzügyi és nagyszámú emberi erőforrás, a folyamatosan frissülő, naprakész szakmai tudás, a jelentős saját gépkapacitás és a kiterjedt partnerhálózat biztosítja.

 


Magyar nyelű cégismertető letöltése
    Angol nyelvű cégismertető letöltése

 

Minőségbiztosítás  
   Alapelve az előkészítés és kivitelezés során a tevékenységek, technológiák, felhasznált anyagok tulajdonságainak szabályozása a kívánt végeredmény eléréséhez.

Tovább >>

 
Hírek
 

 

Tovább >>

 

Vissza